Potpisano

JOŠ JEDNA BOMBA U PARTIZANU, STIGAO GOLMAN REPREZENTACIJE: Vratio se nekadašnji kapiten crno-belih i pojačao sjajan tim!

Autor Mladen Šolak

Još jedno zvučno pojačanje na Banjici.

Izvor: MN Press

Partizan se prošlog leta borio da preživi, a ovog leta pravi odličan tim!

Najnovije u nizu zvučnih pojačanja crno-belih vaterpolista je golman reprezentacije Dimitrije Strajo Rističević, koji je trenutno deo tima koji se priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Iskusni golman vratio se na Banjicu gde je bio i kapiten Partizana i postao deo ambicioznog tima, u koji su prethodnih dana i nedelja stigli zaista odlični igrači.

Jedan za drugim, na Banjicu su se vratili Milan Aleksić (35), centri Nemanja Vico (26) i Petar Velkić (23), dok je Stefan Mitrović (33) potpisao ugovor nakon što je i prošle sezone nastupao za svoj matični tim.

Takođe, među crno-bele je stigao i Amerikanac Aleks Bouven.

"Utisak na kraju sezone jeste da može i mora bolje i to je politika svakog kluba koji želi i ide ka tome da bude najbolji. Nismo nezadovljni, što se tiče prvog tima momci su dali trenutni maksimum, a već za sledeću sezonu ćemo se pripremiti mnogo bolje", rekao je nakon prošle sezone kapiten srpske reprezentacije i jedan od čelnika kluba, Filip Filipović