Divno!

NEMICA POLUDELA ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: Trčala po Tokiju zbog selfija sa najboljim na svetu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prvi reket planete još jednom pokazao da je car, a mladoj džudistkinji je mnogo značila fotografija.

Izvor: Instagram/screenshot/giovanna_sco

Mlada nemačka džudistkinja Đovana Skočimaro (23) samo je jedna u nizu učesnika Olimpijskih igara koji su želeli fotografiju sa Novakom Đokovićem. Želja joj se ispunila, a njena reakcija je hit na društvenim mrežama.

Ona je na svom instagram profilu okačila selfi sa Novakom Đokovićem, a zatim i video svoje reakcije nakon fotografisanja.

Oduševljena što je imala priliku da upozna najboljeg tenisera svih vremena i fotografiše se sa njim, Đovana je sa velikim osmehom na licu počela da trči kroz olimpijsko selo.

Đoković je poslednjih dana pravi hit u Tokiju i svaki od sportista na Olimpijskim igrama želi fotografiju sa njim. do sada su tu čast imali sportisti sa svih strana sveta, a pojavili su se i snimci neobaveznog ćaskanja sa srpskom delegacijom, sportistima iz Turske, El Salvadora, Argentine... Poseban utisak ostavio je na Uga Delijena.

Pre samo nekoliko dana trenirao je sa gimnastičkim timom Belgije, pa ne bi bilo čudo da ga vidimo i na nekom treningu džudista.

Đovana se takmiči u džudo kategoriji do 70 kilograma, a njene borbe na programu su tek za tri dana. Sigurni smo da joj je Novak poželeo mnogo sreće u takmičenju.

Pogledajte njenu reakciju nakon što je dobila fotografiju sa Novakom: