Katastrofalno!

NAJLEPŠA NA SVETU, A ZAVRŠILA POSLEDNJA! Atletičarka sa sajta za odrasle razočarala u Tokiju! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Kanađanka bila neuspešna.

Izvor: Instagram/alyshanewman/Printscreen

Jedna od najlepših atletičarki današnjice i devojka koju gotovo svi smatraju najlepšom takmičarkom u disciplini skok s motkom nije uspela da se plasira u finale. Zapravo, Ališa Njuman (27) nije bila ni blizu... Ona je Olimpijske igre u Tokiju završila bez ijednog uspešnog skoka.

Kao da joj je nešto drugo bilo prioritet tokom prethodnih nekoliko nedelja!

Baš pred Olimpijske igre u Tokiju Ališa je svojim pratiocima na društvenim mrežama saopštila da otvara profil na ''Onlyfans'', sajtu za odrasle preko kog brojne poznate ličnosti, porno glumice i drugi prodaju svoje obnažene fotografije. Želela je i na taj način da skrene pažnju na sebe.

Pretpostavljala je da će privući nove navijače jer ima šta da pokaže. Nije joj strane da se fotografiše u izazovnim pozama, a zategnuto telo zbog vrhunskog nivoa na kom se takmiči dovoljan je mamac da neko ''kupi'' pristup sadržaju koji deli.

Ipak, sve je otišlo u drugom smeru. Ališa Njuman je očigledno izgubila fokus što se tiče atletike, pa je takmičenje u skoku s motkom završila u kvalifikacijama. Bila je jutros jedina takmičarka koja nije uspela da preskoči 4,25 metara, pošto su joj sve tri skoka bila neuspešna!

Sigurno će devojka kojoj je lični rekord 4,82 metra biti neutešna zbog debakla na Olimpijskim igrama u Tokiju. Nakon neuspešnih kvalifikacija zaplakala je pred kamerama, govoreći kako je ovo najveći neuspeh njene karijere.

Pogledajte neke od Ališinih slika: