UŽIVO OBARANJE

DONEO SRBIJI BRONZU, PA RUŠIO VODITELJA RTS-A! Zurab u studiju pokazao kako obara - sekund i GOTOVO! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski rvač gruzijskog porekla lako izašao na kraj sa voditeljem Stefanom Popovićem.

Izvor: RTS/PrintScreen

Momak poreklom iz Gruzije borio se u Tokiju pod zastavom Srbije i osvojio bronzanu medalju za našu zemlju. Zurabi Datunašvili, a možete ga zvati i Zurab ili Zura, doneo nam je jedinu medalju u rvanju sa ovogodišnjih Olimpijskih medalja, a po povratku je spektakularno dočekan.

Čule su se trube na aerodromu, išao je ''Marš na Drinu'' dok je momak koji tvrdi da će uzeti ime Zoran kako bi se lakše uklopio zajedno sa navijačima proslavljao olimpijsku bronzu. Nekoliko sati kasnije pojavio se i u studiju RTS-a.

Tokom emisije Olimpijske popodne Datunašvili je bio jedan od gostiju, a govorio je o svojim iskustvima iz Tokija, bila je reči o tome kako je počeo da nastupa za Srbiju, ali i prvim rečima koje je naučio na našem jeziku. Omaklo mu se, pa je opsovao na srpskom, ali ne uzimamo za zlo.

Pogledajte fotografije sa dočeka na aerodromu:

Gostovanje na televiziji iskorišćeno je i kako bi Zurab još jednom pokazao svoje rvačko umeće.

Voditelj Stefan Popović dočekao ga je spreman, u trikou i pravom rvačkom stavu, ali borba nije potrajala. Momak koji je u poslednjih nekoliko dana osvojio srca srpskih navijača lako je, u samo jednom potezu, izašao na kraj sa domaćinom emisije.

Pogledajte kako je izgledala ova kratkotrajna borba: