Obratite pažnju!

SRBIJO, IGRAŠ PROTIV JEDNE OD NAJLEPŠIH: Mađarska hoće da iznenadi šampionke Katinim servisom! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Važi za jednu od najzgodnijih odbojkašica, a gledaćemo je u Beogradu protiv srpskog tima.

Izvor: Instagram/katatorok/printscreen

Srbija večeras počinje nokaut fazu Evropskog prvenstva koje se igra u Beogradu, a protivnice u Beogradskoj arene biće odbojkašice Mađarske. Devojka koja privlači pažnju je Kata Torok (23), igračica koja nastupa na poziciji primača servisa.

Mađarica na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu nema mesto u startnoj postavi, ali često ulazi kako bi servisima mučila protivnički prijem!

Odbojkašica mađarskog Vašaša pored solidnih igara koje prikazuje na Evropskom prvenstvu pažnju privlači i fotografijama na Instagramu. Ona važi za jednu od najzgodnijih odbojkašica na svetu i to uopšte ne krije.

Pogledajte slike atraktivne Kate Torok:

Večeras će Mađarice, koje su autsajderi u tom duelu, izaći na megdan Srbiji i imati priliku da naprave jednu od najvećih senzacija na Evropskom prvenstvu. Ukoliko Kata pronađe pravu formu i namuči našu defanzivu servisima - što joj je jedan od najjačih aduta, možda imaju šanse da igraju protiv dvostrukih uzastopnih evropskih šampionki.

Mada, male su šanse za to...

Evropsko prvenstvo su, svojom lepotom, do sada obeležile Hrvatice Nikolina Božičević i Klara Perić, Srpkinja Katarina Lazović...