NESTVARNO!

AU! DRIM-TIM SA NOVOG BEOGRADA POBEDIO 31 RAZLIKE: Počela srpska liga, NAJJAČA na svetu - oni su kao sa druge planete!

Autor Nebojša Marković

Tim za koji nastupaju Mandić, braća Pijetlović, Jakšić, Rašović i ostali, biće strah i trepet za sve klubove i daleko izvan Srbije.

Izvor: MN Press

Počela je vaterpolo liga Srbije, ove sezone definitivno najjača vaterpolo liga na svetu! I to na kakav način.

"Drim tim" Novog Beograda potpuno je razneo Nais, savladavši ih sa neverovatnim 31 golom razlike!

Ekipa Vladimira Vujasinovića je već i pre početka sezone bila projektovana kao jedna od ekipa koja će biti takmac svakom klubu u Evropi, pa stoga nije ni bilo iznenađenje da su savladali Nais.

Ipak, teško da je neko mogao da pretpostavi da će Novobeograđani sa slaviti rezultatom 32:1 (9:0, 7:0, 9:1, 7:0).

Potpuno su se poigravali Vujasinovićevi puleni - Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Đorđe Vučinić, Nika Đušiašvili i ostali bili su potpuno surovi, a jedan od budućih lidera reprezentacije Srbije Nikola Jakšić čak se nije ni upisao u strelce!

Velikani poput Mandića i Duška Pijetlovića su igrali u laganijem ritmu, čekajući teže rivale, dok je najbolji u timu Novog Beograda bio Vučinić sa čak osam golova.

NOVI BEOGRAD: G. Pijetlović, S.Rašović 5, Mandić 4, Tomić, Vučinić 8, D. Pijetlović 3, Martinović 2, Jakšić, Perković 1, Vlahopulos 2, Drašović 2, Žolo, Šušiašvili 5. Trener: Vujasinović.

NAIS: Lazić, Stamatov, Pošmuga, Vulović 1,Miljković, Vujović, Barbarez, Kovačević, Kujović, Šilj, Pogi, Berbenjuk, Tomić, Lazić. Trener: Živić.

Ni Radnički se nije mučio na istom bazenu. Serijom 8:0 je u drugoj četvrtini odmakao Zemunu na 10:2. Do kraja je šampion igrao sa pola snage. Na kraju 20:8 za Radnički sa raspoloženim Radulovićem strelcem sedam golova i Miličićem četiri. Kod Zemunaca je Timotijević bio tri puta precizan.

Crvena zvezda se mučila sa Vojvodinom. Bez kapitena Vukićevića uspela je da prednost od dva gola stečenu u trećem delu zadrži do kraja i pobedi 11:9. Subotić je postigao tri gola za pobednike dok se kod Novosađana istakao Bursać strelac čak pet pogodaka. Zvezda u četvrtak putuje u Zagreb na drugi krug kvalifikacija Lige šampiona.

U Lajkovcu je prvi put odigran zvaničan susret. Novajlije u Super ligi Valis i Proleter su odigrali zanimljivu utakmicu. Valis je početkom poslednjeg dela imao lepu prednost 10:6 ali su Zrenjanici serijom 3:0 smanjili. I to je bilo sve, pa je Valis pobedio 10:9. Lobov i Trajković su postigli po dva gola za domaćina dok je povratik u redove Proletera Čabrilo bio efikasan tri puta.