POGLEDAJTE!

DIJAMANTI I KIČ! OVO SU NAJSKUPLJI SATOVI KOJE NOSE SPORTISTI: Slavni bokser ima "čuku" HILJADU puta skuplju od Novakove

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte najskuplje satove sportista. Novak nije među deset...

Izvor: YouTube/US Open/Screenshot, YouTube/ablogtowatch/Screenshot, YouTube/Watches TV/Screenshot, YouTube/WatchBox Reviews/Screenshot

Sat je odavno postao statusni simbol, pa nije nikakvo iznenađenje što se i slavni sportisti trude da svoje bogatstvo, moć i ugled potvrde što skupljom stvarčicom oko ručnog zgloba.

Portal "Biznis insajder" objavio je spisak sportista sa najskupljim satovima, a zanimljivo je da je ubedljivo prvi na listi Flojd Mejveder. Ako uzmemo u obzir i da je bokser najbogatiji sportista svih vremena, i da voli da se "rasipa" i to pokazuje drugima, onda to i nije tako iznenađenje.

Njegovu ruku krasi sat "Jacob & Co. 'Billionaire Watch" vredan čak 18 miliona dolara, a sve zato što je ukrašen sa 260 karata smaragdno izrezanih dijamanata i dijamantskom narukvicom.

Posle njega sledi Odel Bekam Džunior (američki fudbal) čiji sat marke "RIšar Mil" koji košta 1.95 miliona dolara, dok za njim sledi Serena Vilijams čija je "čuka" takođe milionska.

Slavna teniserka nosi "Audemars Piguet Diamond Outrage" od 1.25 miliona dolara, dok su u pet sportista slede još Rafael Nadal, koji takođe nosi "Rišar Mil", samo specijalizovan za nejga od 725.000 dolara, a potom je tu Kristijano Ronaldo sa roleksom koji u slobodnoj prodaji košta 500.000 dolara.

Pogledajte deset najskupljih satova sportista!

Novak Đoković, nakon potpisivanja novog sponzorskog ugovora sa kompanijom "Iblo", takođe može da se meri sa pomenutim sportistima, ali je ipak baš daleko od Flojda Mejvedera.

U pitanju je luksuzni plavi keramički sat "Big Bang Meca-10" (cena oko 22 hiljade dolara).

Pogledajte kako izgleda!