AUH!

VRELA AMERIKANKA HOĆE DA PREBIJE PUTINA, ŽELI SA NJIM U RING: Dugo mislila, pa prelomila - "Bila bih AGRESIVNA!"

Autor Dušan Ninković

Pretnje devojke koja je popularna na društvenim mrežama, pa i u borilačkom svetu, upućene ruskom predsedniku!

Izvor: Profimedia/Instagram/jiselle_arianne/printscreen

U svetu borilačkih sportova poznata je jer šeta pored ringa pred boks mečeve, a mnogo veću slavu mogla bi da stekne ukoliko bi prebila Vladimira Putina (69). Žizel Ernandez (28) ima na umu tu opciju, pa je na jedno škakljivo pitanje odgovorila upravo pominjući aktuelnog predsednika Rusije.

Kada su je novinari na događaju u Orlandu koji se održao prethodnog vikenda upitali sa kim bi volela da uđe u ring, prelepa Žizel se malo dvoumila, a zatim presekla!

"Dobro pitanje. Ima toliko opcija, ali izabraću Putina. I bila bih agresivna", rekla je Žizel.

Pogledajte kako izgleda Žizel:

Nju je verovatno Vladimir Putin iznervirao zbog rata koji se trenutno vodi u Ukrajini, ali je pitanje da li bi joj ulazak u ring tog tipa bio dobra opcija. Iako se ruski predsednik bliži 70. rođendanu, on je izuzetno umešan u nekoliko borilačkih veština i sigurno ne bi predstavljao džak na udaranje, čak ni kada bi se preko puta našla nekoliko decenija mlađa lepotica.

Žizel Ernandez je inače model i influenserka, zaštitno lice nekoliko brendova, a popularna je i na društvenim mrežama gde pokazuje svoje umeće u plesu. Odrasla je u Majamiju i Los Anđelesu iako joj je poreklo sa Kube i Portorika.