Opet mu nešto smeta

"ON JE PUTINOV SUPERFAN, ZAŠTO MU DOZVOLJAVATE DA JURI REKORDE?" Amerikanac koji mrzi Novaka ponovo napada!

Autor Nikola Lalović

Aleks Ovečkin juri rekorde i preti da postane najveći hokejaš ikada, ali se to Benu Rotenbergu ne sviđa zbog podrške Putinu.

Izvor: Profimedia

Ceo svet je čekao da čuje govor Vladimira Putina na paradi povodom Dana pobede nad fašizmom u Moskvi, a predsednik Rusije je za to vreme bio tema i u svetu sporta. 

Ruski i beloruski teniseri su zbog rata u Ukrajini izbačeni sa Vimbldona, fudbalskoj reprezentaciji i klubovima je zabranjeno da nastupaju u internacionalnim takmičenjima, a sada je na tapetu i Aleks Ovečkin.

Jedan od najboljih hokejaša današnjice trenutno pokušava da se oporavi od povrede, a neki navijači žele da mu zabrane da igra u NHL-u. Razlog tome je njegova jasna podrška Putinu, za koga ne krije da glasa i koga već godinama podržava. Na instagramu mu je profilna slika fotografija sa Putinom, a sada se tim povodom oglasio i Ben Rotenberg. 

Novinar koji je poznat po redovnim napadima na Novaka Đokovića sada je istakao da je "neprikladno" što je Ovečkinu još dozvoljeno da igra u Americi!

"Zbog svih ruskih i beloruskih sportista koji se suočavaju sa sankcijama i zbog mnogo manjih veza sa Putinom i ovim ratom to što Putinov superfan Aleks Ovečkin i dalje može da bude obožavan kao NHL zvezda i to što svi navijaju za njega dok juri rekorde je neverovatno neprikladno", napisao je Ben Rotenberg.