PRIVLAČI PAŽNJU!

SRBIJA IMA MIŠIĆAVOG "TARZANA" U REPREZENTACIJI: Nikola je RAZBIJAČ među odbojkašima, a namučio je olimpijske šampione!

Autor Nebojša Marković

Nikola Meljanac je u intervjuima za sebe voleo da kaže da mu je ostao "tarzanski gen", a u dresu reprezentacije Srbije je počeo da pokazuje da bi "plava četa" na njega mogla da se osloni u godinama koje dolaze.

Izvor: Instagram/mad_mex014/Printscreen

Odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je od Francuske u meču drugog kola Lige nacija, ali je ostvarila dobar utisak u porazu 3:1 (21:25, 25:22, 25:23, 25:23).

Podmlađeni sastav selekcije Igora Kolakovića se odlično pokazao u meču u Otavi protiv aktuelnih olimpijskih šampiona, a posebnu pažnju privukao je igrač Crvene zvezde Nikola Meljanac (23)!

Francuzi se i pre meča važili za velike favorite i mnogi su bili iznenađeni kada im je "plava četa" uzela prvi set pred nosom. I naredna tri seta su bila neizvesna, ali je Francuska uspela da opravda ulogu favorita.

Na startu Lige nacija, Kolaković je odlučio da pruži šansu mlađim igračima, kako bi one iskusnije sačuvao za predstojeće Svetsko prvenstvo. A zbog toga, neka nova lica su izbila u prvi plan.

Među njma je i Nikola Meljanac, igrač Crvene zvezde, koji je sa 20 zabeleženih poena bio jedan od najboljih igrača Srbije. Ovaj korektor je pokazao da Srbija možda u njemu ima igrača za budućnost, a osim sjajnom igrom, Meljanac je pažnju privukao i svojim stajlingom.

Meljanac ima dugu kosu i bradu, kao i vrlo mišićavu građu. Njegovi moćni udarci su privlačili pažnju publike, a Srbiji donosili poene. Evo zbog čega Meljanac ne važi baš za tipičnog odbojkaša: