Kakav tandem!

LEPOTICA (40) I DALJE NEVINA, ALI ŽELI POZNATOG GLUMCA: Amerikanka bacila oko na zvezdu Holivuda - ima samo jedan uslov!

Autor Dušan Ninković

Predstavljala je SAD i na Letnjim i na Zimskim OI, a u životu joj mnogo bolje ide na poslovnom planu nego u ljubavi.

Izvor: Instagram/lolojones/chrisevans/printscreen

Ukoliko bi se stvarno desilo, Amerika bi imala o čemu da priča! Sportiskinja Lolo Džons (40) koja je predstavljala svoju zemlju u atletici na Letnjim olimpijskim igrama i u bobu na Zimskim olimpijskim igrama "izazvala" je svoje pratioce na Instagramu. Poznato je da ona čuva svoju nevinost i pored ulaska u petu deceniju života, ali spremna je da zavede poznatog glumca Krisa Evansa - ukoliko pratioci ispune jedan uslov.

Na spektakularnu ideju da muva "Kapetana Ameriku" Lolo je došla tokom televizijske emisije u kojoj je primetila da javnost sa mnogo više odobravanja gleda na singl muškarce nego na singl žene koje su prešle 40. godinu, pa je spremna da uradi nešto konkretno po tom pitanju. Neće odstupiti od svojih principa, i dalje želi nevinost da sačuva za brak, a on bi mogao da bude baš sa Krisom Evansom, ukoliko sakupi dovoljan broj lajkova, a zatim i smuva jednu od najvećih holivudskih zvezda današnjice!

"Ukoliko ova objava sakupi 30.000 lajkova, upadam u DM Krisa Evansa", napisala je Lolo na Instagramu nakon gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji. Njena objava sakupila je skoro 20.000 lajkova u prva dva dana, a Lolo kaže da je počela da se plaši da će publika na internetu stvarno stići do cilja. Sa druge strane, među komentarima ima onih koji tvrde da treba da pošalje poruku i pre nego što se nakupi dovoljno lajkova, dok neki govore kako su već prosledili ovu objavu Krisu Evansu. Ovako izgleda Lolo Džons:

Ona je nedavno govorila o tome da nevinost tera udvarače od nje, kao i da joj je učešće na Olimpijskim igrama bilo mnogo lakše od traženja partnera, pa je zbog toga svoje jajne ćelije sačuvala zamrzavanjem. "Pokušavala sam sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek bi usledio raskid i moje srce bi bilo slomljeno. Odlučna sam u tome da prvi put imam se*s tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca. Želela bih da poručim nevinim ljudima da je ovo najteža stvar u životu. Teže je ostati nevin do braka nego trenirati za Olimpijske igre!"

Inače, američki glumac Kris Evans (41) trenutno je singl, a tokom poslednjih godina imao je nekoliko veza sa lepoticama iz javnog života. Još na početku karijere pet godina je bio u vezi sa glumicom Džesikom Bil, kasnije čak sedam godina uz prekide sa njenom koleginicom Minkom Keli, a na kraju i sa Dženi Slejt, koja mu je dve godine bila devojka.