SJAJNO

POZNATA VODITELJKA OBUKLA KOSTIM I ODUŠEVILA NAVIJAČE: Objavila fotke na društvenim mrežama i napravila POMETNJU!

Autor Nemanja Stanojčić

Poznata novinarka Džoj Tejlor podelila je fotografije kostima za "Noć veštica" i iznenadila mnoge

Izvor: Instagram/JayTaylorTalks

Američka voditeljka napravila je pometnju na društvenim mrežama kada je obukla kostim Velme. Džoj Tejlor je za "Noć veštica" odlučila da se obuče kao devojka iz poznatog crtanog filma "Skubi du". Dovoljno je reći da je njena objava oduševila navijače koji su joj ostavljali mnogo pozitivnih komentara i poruka podrške zbog ovakvog poteza.

Ona je na svom Tviter nalogu postavila fotografije "Gospođica Velma Dinkli je na zadatku. Jednog dana ću naučiti kako pravilno da isečem slike", napisala je Džoj. Na to su se nadovezali korisnici i počeli da joj ostavljaju razne komentare. "Vau", "Neverovatna si", "Izgledaš savršeno", "Voleo bih da sam u ovom momentu Skubi du ili Šegi", bili su samo neki od komentara koje je Džoj dobila na društvenim mrežama zbog ovih fotografija.

Ona radi na televiziji "Foks sport", živi u Los Anđelesu i jedna je od najpoznatijih voditeljki na ovoj televiziji. Na Instagramu je podelila i snimak u kostimu uz poruku "Rešavam misterije. I tamo je dobila preko 1000 komentara, među kojima je bio i komentar koleginice MJ Akoste Ruiz koja je ptiala "da li može da pozajmi kostim sledećeg meseca za večeru". Pogledajte i kako je to izgledalo: