Čestitamo!

ZLATNA SRPKINJA PODELILA NAJLEPŠE VESTI - ĐURIČIĆI ČEKAJU BEBU: Olimpijska šampionka trudna, tu je i EMOTIVAN snimak!

Autor Dušan Ninković

Dvostruka olimpijska šampionka uz emotivan snimak otkrila da suprug i ona čekaju bebu.

Izvor: Instagram/mandic_milica/printscreen

Najlepše vesti iz doma Marka i Milice Đuričić! Zlatna tekvondistkinja koja nas je obradovala na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i Tokiju 2021. godine objavila na svom Instagram profilu da je trudna, uz emotivan video snimak koji pokazuje njihove zajedničke momente.

Kako je posle Tokija najavila kraj karijere, bio je pravi trenutak za korak napred u privatnom životu. Marko, koji je na butini tetovirao lik svoje izabranice i Milica, čiji su murali osvanuli po gradu, rešili su da stupe u brak, nakon mnogo godina zajedničkih treninga tokom koji se razvila ljubavOvako izgledaju Milica i Marko:

Milica je trenutno u petom mesecu trudnoće, a njena objava na društvenoj mreži oduševila je pratioce. Sada svi oni koji su za Milicu (nekada Mandić) navijali na borilištima širom sveta čekaju dolazak na svet bebe, a videćemo da li je u pitanju samo jedan od najavljena tri sina. Barem tako kaže pesma koju je Milica izabrala za ovu objavu.

"Došao sam da te ženim, sjajni prsten da ti kupim, grudi zlatom da ti okitim. Da mi budeš ljubav divna, da mi rodiš bar tri sina i da ti pevam da ne tuguješ", čulo se u pozadini. Reč je o stihovima koje je svojevremeno otpevao Ivan Gavrilović, a Milica Mandić je uz emotivan snimak na kojem se vidi njena i Markova ljubav napisala veoma kratak opis. "Marko + Milica + 1", stoji uz objavu na Instagramu. Pogledajte:

Milica Mandić jasno i glasno DA izgovorila je u septembru 2021. godine, nakon što je u Tokiju stigla do drugog zlata sa Olimpijskih igara. Marko i Milica tada su obavili i građansko i crkveno venčanje, a fotografije su preplavile društvene mreže. Pogledajte fotografije sa svadbe Milice i Marka: