Ko će je potpisati?

SELEKTORI SRBIJE "ZARATILI" OKO NAJLEPŠE SRPSKE ODBOJKAŠICE: Svi je hoće za sebe, a ona pregovara iz Azije!

Autor Nikola Lalović

Katarina Lazović je na meti turskih velikana koje sa klupe vode sadašnji i bivši selektor Srbije.

Izvor: Instagram/lazaaa7/printscreen

Šampion Evrope Vakifbank želi Katarinu Lazović! Tim koji već godinama sa klupe vodi novi selektor Srbije Đovani Gvideti sačekaće kraj sezone u Kini gde sada nastupa najlepša srpska odbojkašica i probaće da je dovede kao veliko pojačanje. 

Nekadašnja odbojkašica Vizure, Lođa i Monce je velika želja i drugih turskih klubova pa tako u svom timu hoće da je vidi i dugogodišnji selektor Srbije Zoran Terzić koji vodi Fenerbahče.

Katarina je prošlu sezonu odradila u Monci sa kojom je stigla do finala prvenstva Italije, a sada bi došla u ekipu koja puca na najviši plasman. Vakifbank je 2021. godine osvojio Ligu šampiona, a prošle sezone su u finalu izgubili od Koneljana. Jasno je da im malo fali da se ponovo popnu na tron, a to malo bi moglo da bude potpisivanje reprezentativke Srbije! Pogledajte kako ona izgleda: 

Ona je stigla u Kinu posle Monce, ali sezona tamo traje jako kratko i sada bi mogla da se vrati u Evropu iz Pekinga. Trenutno je u vezi sa poznatim košarkašem Nemanjom Dangubićem koji u ovom momentu nastupa za Promiteas u Grčkoj.