Hm...

BREJDI JE PENZIONER, DA LI ĆE MU SE ŽIZEL VRATITI? Oglasila se prelepa manekenka - u jednoj rečenici je SVE objasnila!

Autor Dušan Ninković

američki sportista i brazilska manekenka godinama bili jedan od najlepših svetskih parova, a sve puklo zbog njegove odluke da odigra još jednu sezonu.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih NFL igrača u istoriji po drugi put je rešio da završi karijeru. Tom Brejdi se povlači, samo godinu dana nakon što je doneo identičnu odluku, pa se predomislio i ponovo kročio na teren u najboljoj ligi američkog fudbala. Upravo odluka da igra još malo - ispostaviće se poslednju sezonu - uništila je njegov brak sa Žizel Bundšen. Prelepa brazilska manekenka ostavila je kvoterbeka, a mnogi su pomislili da bi sada mogli da započnu romansu ponovo...

To, po svemu sudeći, neće biti moguće! Nade navijača kojima je bilo žao zbog života legendarnog sportiste ugašene su kada se Žizel oglasila na Instagramu, gde je kratkom porukom praktično stavila tačku na spekulacije. "Želim ti samo divne stvari u ovom novom poglavlju tvog života", napisala je Brazilka ispod Brejdijeve objave i mnogi su u njoj prepoznali sarkazam. Ovako izgleda Žizel:

Nije ni čudo što Žizel želi da ostane na distanci sa bivšim suprugom kada se ima u vidu kako je izgledao njihov razvod. Brejdi je prvo završio karijeru da bi imao više vremena za porodicu, a onda se predomislio uprkos želji svoje supruge. Kada je odlučio da nastavi da igra brazilska manekenka je izgubila strpljenje i počela je jedna od najvećih sportskih saga u SAD.

Prilikom razvoda se pričalo o milionima koji su na stolu i treba da se podele, a Žizel i Tom su prethodnih meseci privlačili mnogo pažnje i zbog potencijalnih novih partnera. Navodno je Brejdi uspeo da smuva mlađu i veoma atraktivnu manekenku, a i Bundšen je imala ko da je uteši. Kako su mediji prenosili, ona je imala vezu sa hoakimom Valentea koji je džijudžicu majstor. U međuvremenu se Tomu Brejdu nudila i jedna glumica iz filmova za odrasle...