SVAĐA!

TO JE BILO NAMEŠTENO, BOLI ME KU**C ŠTA ĆE KO REĆI! Žestoka optužba SRPSKIH boraca: Smrad, zabio mi nož u leđa!

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Ilić optužio je Nikolu Milanovića, koji mu je bio sponzor za borbu u Poljskoj (i nije mu platio), da se borio u nameštenom meču.

Izvor: YouTube/On Weight/Screenshot

Najpoznatiji srpski MMA borac Aleksandar Ilić optužio je svog kolegu i sunarodnika Nikolu Milanovića za korupciju. "Džoker" je u podkastu "On Weight" kod Gorana Babića Hambija ekskluzivno otkrio da je prema njegovim saznanjima borba Milanovića i Pudžanovskog od 20. marta 2021. godine bila dogovorena, odnosno da je poljska zvezda "režirano" došla do pobede još u prvoj rundi.

Na tom meču, Marijuš Pudžanovski je pobedi tehničkim nokautom u borbi koja je trajala malo duže od minute, što je bio prvi profesionalni meč za Milanovića koji se nakon toga borio samo još jedanput (i takođe izgubio). Ilić i Milanović su bili u dobrim odnosima, međutim u međuvremenu su se posvađali zbog neisplaćenog novca.

"To je smrad. Zabio mi je nož u leđa i izdao me. Ja sam se tada borio na KSW-u s Janikovskim. Javio mi se i rekao da je iz Poljske, da je džudoka i da mi želi pomoći. Stvarno nas je ugostio i rekao da će mi biti sponzor. Ja sam ga toliko zavoleo da sam ga upoznao sa svim regionalnim borcima i facama iz KSW-a. Vodio sam ga da mi bude u uglu na dva meča jer je veliki fan MMA-a, a nikad nije imao priliku biti tako blizu celoj priči. Međutim, prestao je da mi se javlja kad sam napustio KSW. Većinu obećanog nije isplatio, ali sve bih mu to oprostio", ispričao je Aleksandar Ilić i rekao da su "raskstili" kada je počelo olajavanje na društvenim mrežama, odnosno kada je objavio fotografiju u društvu sa Ilićevim protivnikom Marćinom Naruškom.

"On je u jednom trenutku pomislio da je sve to u KSW-u zaje**ncija. Njegov meč s Puđanovski je bio namešten. Boli me ku**c šta će ko reći. Puđanovski nije hteo ni da ga tueč koliko je ispao fer. Trebalo je da se bori protiv lika koji mu je otkazao na dan meča i nije imao protivnika. KSW je odlučio ubaciti Nikolu i dobio je finu cifru za taj meč".