PODRŠKA

SAD KREĆE LAVINA, ŽELJKO ĆE NA FAJNAL-FOR! Obradoviću, imate poruku od novog šampiona - Partizana!

Autor Nemanja Stanojčić

Kakva noć za Partizan!

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković/MN Press

Utorak 25. april pamtiće dobro svi navijači Partizana. Košarkaši su u Madridu napravili brejk i pobedili Real u Evroligi, a odbojkaši su u Novom Sadu srušili Vojvodinu i došli do titule - prve posle čak 12 godina.  Posle tih mečeva oglasili su se i treneri, Željko Obradović i Bojan Janjić i obojica su bili puni utisaka zbog uspeha crno-belih sekcija.

Janjić je svoje obaveze završio ranije, proslavio je veliki uspeh, pa je prvi stao pred kamere. "Sad kreće lavina. Željko će sa ekipom na fajnal-for Evrolige. Fudbal se diže, pre ili kasnije. Za mene je sve ovo baš lično, jer sam veliki navijač Partizana. Ne može ovo da se meri ni sa čim, posebno jer je Sportsko društvo bilo u krizi", rekao je Janjić.

Posle duela u glavnom gradu Španije i velike pobede crno-belih košarkaša, Obradović je pričao o utakmici, a onda je pohvalio odbojkaše. "Čuo sam da su osvojili titulu, čestitam im na tome, napravili su fenomenalan rezultat. Čestitam Janjiću na svemu što radi. Nedavno je svratio do nas, razgovarali smo, to je čovek koji je baš posvećen svom poslu", poručio je Obradović. 

Upitan za Janićev komentar, "Žoc" se na to nasmejao: "Hvala mu na tome, čestitam na svemu što radi odbojkaški klub". Ovako su odbojkaši proslavili uspeh: