Veslaće na Savi!

POZNATI SPORTISTA NA SAJTU ZA ODRASLE: Dolazi u BEOGRAD po normu za Olimpijske igre, a put finansira golim slikama!

Autor Dušan Ninković

PRedstoji mu Svetsko prvenstvo, a zatim i Olimpijske igre, ukoliko se na Adi Ciganliji izbori za normu i plasman u Pariz!

Izvor: Instagram/robbie_manson/printscreen

Tokom predstojećeg Svetskog prvenstva u veslanju, koje će se tokom septembra održati u Beogradu, Robi Menson sa Novog Zelanda će pokušati da se izbori za olimpijsku normu. Nekada jedan od najboljih veslača na svetu vratio se svom omiljenom sportu nakon tri godine pauze i sada ima velike ciljeve - da stigne u Pariz! Kako bi to uspeo, otvorio je i svoj "Onlyfans" profil, preko kojeg zarađuje za prateće troškove!

Veslač sa Novog Zelanda naplaćuje 14,99 dolara pristup svom nalogu, a taj novac utrošiće na pripremu i sve ostalo što je neophodno da se prvo nađe u Beogradu kasnije ove godine, a zatim i u Parizu sledeće godine. U tandemu sa mladim Benom Mejsonom ima dobre šanse da se izbori za normu, što bi bio njegov senzacionalan povratak na najveću smotru svetskog sporta!

"Moja odluka da se pridružim OnlyFansu nije vapaj za pomoć, to je kreativan način izdržavanja. Bez sumnje, kontroverzna priroda sajta za odrasle donela je značajan publicitet mom putovanju i ja to iskreno cenim. Ova izloženost mi je otvorila vrata i ako uspem da održim svoju trenutnu brojnost pretplatnika mogao bih osigurati stabilan dotok prihoda", izjavio je Menson, koji je 2014. godine otkrio svetu da je homoseksualac. Pogledajte kako on izgleda:

Robi je krajem maja otvorio profil na društvenoj mreži koja podržava kreatore sadržaja za odrasle, a do sada ima 30 objava. On je u opisu svog profila istakao da će biti golotinje i umetničkih fotografija njegovog nagog tela, ali da to neće biti vulgarno i eksplicitno. Ujedno, pozvao je svoje navijače da se pretplate na njegov nalog i tako mu pomognu da obezbedi sredstva koja će mu pomoći u borbi za Olimpijske igre 2024. godine.

Menson je tokom karijere bio učesnik na Olimpijskim igrama 2012. i 2016. godine, a zatim se tokom korone penzionisao i propustio da učestvuje na Olimpijskim igrama u Tokiju. Sada je rešio da se vrati na najveću scenu i još jednom proba da se bori protiv najboljih u svom sportu. Jedan od njegovih ličnih rekorda već šest godina je i najbolji rezultat na svetu.