eSport

VAŽNI POTPISI U PARTIZAN eSPORTU: Crno-beli jačaju tim za novu sezonu (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Radno u Humskoj pred novu sezonu!

Izvor: MN Press

Ovih dana u Humskoj je radno, iz dana u dan stižu pojačanja među crno-bele, a tako se pojačava i Partizan eSport. Prvo je ozvaničena saradnja na još godinu dana sa najboljim centrom u 2K ProAm ligi Dominikom Gulićem “Gulezii” , koji je i pored brojnih ponuda evropskih velikana ostao u Partizanu i naredne godine. O kakvom igraču se radi govori to da je izabran u All Star ekipu Diamond 2K lige.

U NBA ekipi crno belih veliki posao je klub napravio produžetkom ugovora sa igračem i tim menadžerom Aleksandrom Isajlovićem koji je i kapiten naše reprezentacije u 2K.

I što se tiče eFootballa, u Partizan su stigla velika pojačanja, pre svega jer su ugovore na još godinu dana produžili redom Stefan Slavković “Kepa”, Predrag Stojković “PedjaPedja16” , Andrija Djurović “Parti86”, kao i igrač i tim-menadžer bez koga ništa navedeno ne bi bilo postignuto, Bojan Todorović “boki_todor”. Nakon toga odjeknule su dve bombe, a to su dolasci Bakira Bakalovica “Rogiya” iz redova Tuzle, kao i Daniala Adrovića “Dani” koji dolazi kao "free agent".

Reč je o dva mlada igrača koji su medju najboljima u regioni, a treba napomenuti da Danial ima samo 16 godina što govori o tome da klub misli i na budućnost.

Tagovi