Tuga!

UMRO BREJ VAJAT (37)! Vest o smrti šampiona šokirala sve

Autor Dušan Ninković

Američki rvač, odnosno kečer, Brej Vajat, preminuo je nekoliko dana nakon 36. rođendana.

Izvor: Profimedia/SIPA/Tristan Reynaud

Strašne vesti stižu iz SAD - poznati američki rvač, jedan od najpoznatijih kečera i zaštitno lice organizacije WWE Brej Vajat (37) preminuo je pod nerazjašnjenim okolnostima! Organizacija se oglasila i potvrdila njegovu smrt, ali za sada nema više detalja o tome šta je dogodilo sa kečerom koji je imao dugu i uspešnu karijeru.

Brej Vajt, odnosno Vindem Rotunda kako mu je glasilo pravo ime, ušao je u WWE organizaciju još davne 2009. godine. Imao je gotovo deceniju i po dugu karijeru tokom koje je promenio nekoliko pseudonima, a važio je za veoma kreativnog takmičara u ringu. Tokom poslednjih devet godina bio je deo grupe "Porodica Vajat" koja je bila strah i trepet u svetu američkog rvanja.

Vajat je 2021. godine na kratko napustio WWE nakon što je dobio otkaz, ali se ubrzo vratio sa potpuno drugačijom ulogom, kao dobar momak i miljenik publike. Njegov novi lik bio je tek u razvoju, ali je Brej imao drugih problema. On je poslednjih nekoliko meseci bio van sveta profesionalnog rvanja, jer se borio sa zdravstvenim problemima.

O toj borbi znalo se veoma malo, a neke njegove kolege i prijatelji iz sveta profesionalnog sporta rešeni su da u narednim danima otkriju šta se dogodilo čuvenom borcu. Za sada se oglasilo tek nekoliko kečera, ali je opšti utisak da je Vindem Rotunda bio omiljen među kolegama i da je njegova smrt svima teško pala...

BONUS VIDEO: 

Tagovi