HIT!

NAJPOPULARNIJA PEVAČICA RAŠČUPANA S PIVOM U RUCI! Došla s glumicom i CELA AMERIKA zna šta je pričala o dečku fudbaleru

Autor Milutin Vujičić

U toku meča Čifsa i Džetsa, kamere su uglavnom bile koncentrisane na Tejlor Svift.

Izvor: Profimedia

Aktuelni NFL šampion Kanzas Siti slavio je protiv Njujork Džetsa 23:20 i tako došao do treće vezane pobede u sezoni, nakon šokantnog poraza na startu protiv Detroita. Već u prvoj četvrtini Patrik Mahoums je "bacio" dva tačdauna za pačeka i Greja, a uz tri gola Batkera - pobeda nije dolazila u pitanje ni u jednom trenutku iako je pažnja velikog broja gledalaca uopšte nije bila koncentrisana na teren, nego na lože.

Tamo se nalazila američka pevačica Tejlor Svift, na mnogim listama i trenutno najpopularnija na svetu, kojoj je ovo bila druga utakmica Čifsa na kojima im je donela sreću. Nije razlog što toliko voli američki fudbal ili Čifse, nego ljubavna veza o kojoj već duže vreme priča čitava Amerika.

Tejlor Svift je u ljubavnoj vezi sa "tajt endom" Čifsa Travisom Kelsijem, što su njih dvoje neko vreme uspešno krili, ali od kada su svima pokazali da su zajedno - ne prestaju da pune stranice žute štampe. Ovoga puta je Tejlor Svift došla u društvu glumice Blejk Lajvli, odnosno glumaca Rajana Rejnoldsa i Hjua Džekmena, inače velikog navijača Novaka Đokovića koji se trudi da ga prati na svim većim turnirima.

Tokom čitavog meča, Tejlor Svift je navijala za Čifse i to sa pivom u ruci, a mnoge je iznenadilo i što je potpuno "čupava" došla na utakmicu, a kamere su je pratile bukvalno čitav meč... Čak su je uhvatili i dok svog dečka hvali kod prijateljice!

BONUS VIDEO: