Bravo!

SRBIJA SILNO KRENULA KA EURU: Totalno novi tim RASTURIO Bugarsku – 24 razlike bez muke!

Autori Dušan Ninković Nikola Lalović

Nova reprezentacija Srbije je počela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo najbolje što je mogla – ubedljivom pobedom nad Bugarskom!

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije furiozno je krenula u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo! U dvorani u Zrenjaninu naše devojke su pregazile Bugarsku 40:16 (23:8) i tako zasele na prvo mesto naše kvalifikacione grupe!

Selektor Uroš Bregar je formirao potpuno novi tim pošto su se nakon kraja kvalifikacija za Svetsko prvenstvo povukle sve nositeljke igre, ali očigledno i nova generacija ima sasvim dovoljno kvaliteta. Sanja Radosavljević je sa osam golova iz osam šuteva predvodila naš tim, a pratile su je sa po četiri gola Anđela Janjušević i Dunja Radevi, dok su Bojana Milić, Aleksandra Vukajlović i Jovana Jovović imale po tri gola.

U prvom poluvremenu je naš tim zgazio rivalke i pobeda bi bila još veća da nije selektor rešio da rasporedi minutažu i pruži i nekim mlađim igračicama šansu. Raduje i povratak u nacionalni tim Jovane Jovović i Marije Čolić.

Naredni meč naše dame igraju u nedelju kada su gošće sastavu Turske i to će biti neuporedivo jači i ozbiljniji rival od Bugarske. Ipak Turkinje u prvom kolu nisu uspele da se prikažu u pravom svetlu jer ih je Crna Gora pregazila 39:23.

BONUS VIDEO: