AUUUU!

BOMBA - NAJTALENTOVANIJI NA SVETU STiŽE MEĐU CRVENO-BELE: Pobegao od Slovenaca, hoće pehare u Srbiji!

Autor Nikola Lalović

Stefan Dodić je rešio da se posle mnogo godina vrati u srpski rukomet!

Izvor: MN Press

Srpski rukomet godinama ne pamti ovakvu bombu, Stefan Dodić je novi igrač Vojvodine! Šampion Srbije je prošle sezone uspeo da osvoji evropski trofej, sada su počeli sezonu u Ligi Evrope pobedom nad Alkaloidom u Skoplju, a očigledno da i ovde hoće da idu na trofej!

Dodić je pod ugovorom sa poljskim Kjelceom koji ga je do sada slao na pozajmice u Zagreb i Celje gde je igrao Ligu šampiona, a nakon što ga od početka sezone nije bilo u sastavu slovenačkog tima sada je rešio da promeni sredinu i da dođe na "Slanu Baru".

Vratiće se dvadesetogodišnji srednji bek u srpski rukomet posle šest godina, a u međuvremenu je postao najveći biser ne samo srpskog nego i evropskog rukometa. Bio je MVP Evropskog prvenstva za juniore 2022. godine.

Posle samo tri meseca ide iz Celja gde ga je trenirao Alem Toskić nakon što se nije nametnuo, mada je nezvanično imao i dosta problema sa povredom zbog koje nije igrao na U20 Evropskom prvenstvu gde je Srbija bila četvrta. Do sada je u karijeri igrao za Metalurg, Vardar, Kjelce, Zagreb i Celje, sada će doći u Novi Sad gde će mu konkurencija na srednjem beku biti pre svega beloruski veteran Baris Puhovski, ali i Branko Tomić i Simo Šijan.

Sa crveno-belima će braniti trofeje u kupu i prvenstvu Srbije, a u Ligi Evrope će probati da pomogne timu da prođe grupu u kojoj su Alkaloid, Silkenborg i Logronjo La Rioha. Vojvodina je već ove godine osigurala jednog standardnog reprezentativca Srbije pošto se Vukašin Vorkapić vratio u srpski rukomet iz Francuske.

BONUS VIDEO: