Brz oporavak!

SUDAR SA GOLMANOM, PA UDARAC O PARKET! Užasna scena u BiH - rukometaš ostao da leži na terenu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Teška povreda rukometaša u Bosni i Hercegovini, ali izbegnuto je najgore.

Izvor: Youtube/Herceg Televizija/printscreen

Meč rukometnog prvenstva Bosne i Hercegovine između Leotara i Gračanice obeležila je i situacija kakvu niko ne želi da vidi na sportskim terenima - igrač gostujuće ekipe Adi Džinović teško je povređen! Pomenuti rukometaš krenuo je u kontru pri vođstvu svog tima (22:20), a nakon što je postigao pogodak udario je u nogu golmana Leotara.

Dobio je žestok udarac u glavu, spale su mu i naočare koje je nosio, a nakog toga je glavom u padu udario od parket. Odmah se videlo da situacija nije dobra, a do njega su brzo dotrčali jedan od sudija i nekoliko igrača oba tima. Rukometašu Gračanice se nakon toga nekoliko minuta ukazivala pomoć, nakon čega se on pridigao i napustio igru. Srećom, izbegnuta je tragedija, iako je u prvi mah udarac strašno izgledao. Pomenutu situaciju pogledajte na sljedećem videu od 1:29:20.

RK Leotar RK Gračanica
Izvor: YOUTUBE/Herceg Televizija

Inače, meč je završen pobedom gostiju iz Gračanice 24:23. Ovom pobedom gosti su se izjednačili sa Borcem na vrhu tabele sa 11 bodova, s tim što imaju meč manje, dok je Leotar nakon remija sa Slogom, doživeo prvi poraz kod kuće ove sezone.

BONUS VIDEO: