Magija!

ZLATKO (19) IZVEO POTEZ SEZONE - MAGIJA! Svi se pitaju, gde je lopta, kako je ovo uspeo? (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Zlatko Ševo je glavna tema ove nedelje, a i treba da bude! Mladi 19-godišnji srednji bek je izveo potez sezone!

Izvor: Instagram/screenshot/ehfel_official

Dok čekamo da Vojvodina u petom kolu Lige Evrope obezbedi prolazak u Top 16 fazu cela rukometna Evropa priča o fantastičnom dodavnaju na meču Šamberija i Izviđača. Gostovala je ekipa iz Ljubuškog u Francuskoj i izgubila 34:30, a na to meču viđen je možda i najbolji potez sezone!

Mladi 19-godišnji srednji bek Izviđača Zlatko Ševo zuspeo je pri rezultatu 18:17 da probaci loptu 21-godišnjem pivotu Mateju Ljubiću. Nikome nije bilo jasno kuda je lopta i kako je prošla ka crti. Ekipa Tonija Čoline je na kraju upisala četvrti poraz, ali je rasla tokom takmičenja i sada je na gostovanju Francuzima pokazala zube.

U grupi G Lige Evrope Fuhse iz Berlina je prvi sa četiri pobede iz četiri meča i sigurni su u Top 16 fazu, a jedan bod u poslednja dva kola ih vodi na prvo mesto. Dinamo Bukurešt i Šamberi dele drugo mesto sa četiri boda, a Izviđač je na začelju. Pogledajte ovu Zlatkovu asistenciju:

Vojvodina od 18:45 ima šansu da ode u Top 16 fazu i to sa domaćeg terena. Na Slanu Baru dolazi poslednjeplasirani u Grupi F Alkaloid. Za sada Bjeringbro/Silkeborg i Vojvodina imaju po 6 bodova, La Rioha je treća sa tri, a Alkaloid ima samo bod. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: