Samo da nije ozbiljno...

JOVANA SE UHVATILA ZA GRUDI I SRUŠILA NASRED TERENA! Drama na meču Srbije na Svetskom prvenstvu, sve je stalo! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Jovana Jovović je morala da bude iznesena napolje sa terena nakon što je pala na podlogu u osmom minutu meča sa Japanom.

Izvor: Printscreen/RTS

Drama na meču Svetskog prvenstva! Jedna od najboljih rukometašica Srbije Jovana Jovović srušila se na terenu u osmom minutu poslednjeg meča našeg tima na Mundijalu, u duelu sa Japanom

Nakon dobre odbrane našeg tima i odbrane iskusne Marije Čolić umesto da krene kontra našeg tima sve je stalo. Digla je ruku 22-godišnja Jovović i zaustavila igru. Uhvatila se za grudi, a onda legla na podlogu! Ubrzo je dotrčao lekar našeg tima, a potom je i kompletan naš tim dotrčao do svoje saigračice!

U tom trenutku je Japan vodio sa 4:1, a Aleksandra Vukajlović je podignuta sa klupe od strane selektora Uroša Bregara. Ipak nekoliko minuta su lekari pružali pomoć Jovani Jovović na terenu pre nego što je uz pomoć doktora našeg tima i jedne saigračice uspela da napusti teren. Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon početnog šoka i drame sa Jovanom Jovović Srbija je uspela da se oporavi i vrati u igru posle početnih 6:1 za Japan pa je u 25. minutu bilo 6:6. Naša selekcija je na ovom šampionatu sveta uspela da za sada savlada samo Čile u prvoj grupnoj fazi, dok su devojke poražene od Danske, Rumunije, Nemačke i Poljske. 

(MONDO, N.L)