ODGOVOR!

JA SAM BIFTEK, A ONI SU PARIZER! Srbina napalo ŠEST HRVATA u emisiji uživo, nije im ostao dužan! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Aleksandar Ilić reagovao posle incidenta u emisiji u Zagrebu.

Izvor: Youtube/Podcast Incubator

Poznati srpski MMA borac Aleksandar Ilić imao je verbalni okršaj sa hrvatskim borcem Đanijem Barbirom i to usred emisije u kojoj je gostovao u Zagrebu. Dok je Ilić sedeo u studiju "Podkast Inkubatora", Đani Barbir je "upao" sa nekoliko muškaraca i počeo da provocira "Džokera" sa kojim ima neraščićene račune od ranije tako da su ušli u verbalni sukob.

Na kraju, Ilić je uspeo da ih "otera" iz studija i da završi emisiju, a potom se oglasio za hrvatski "Indeks" i kratko rekao šta misli o neuobičajenom incidentu: "Jedini komentar koji ima je onaj da se videlo sve i to je dovoljno, ne bih ništa dodavao. Publika neka samo proceni ko je u pravu u ovoj priči. Ja sam biftek, a oni su parizer!", jedino je bilo što je srpski MMA borac rekao o ispadu Barbira.

Podsetimo, Ilić i Barbir su se i ranije "prozivali" preko medija, ali do sada nisu imali meč, što "Džokeru" nije problem, samo je od protivnika posle upada u studio tražio da pošalje ugovor i dobiće ga. Zbog incidenta koji je odjeknuo u čitavom regionu, oglasio se i "Podkast Inkubator" zbog propusta.

"Podkast Inkubator se najiskrenije izvinjava Aleksandru Iliću koji je jueč gostovao u našem podkastu. Izvinjavamo se jer je tokom uživo prenosa u studio, naprasno i potpuno nepozvano, zajedno sa pet ili šest drugih nama nepoznatih osoba upao MMA borac Đani Barbir te je na nekoliko trenutaka prekinuo emisiju neprimerenim upadicama. Ovo je prvi put u sedam godina i 1.500 epizoda da u našu poslovnu zgradu i studio upadaju nepozvani i nepoznati ljudi. Aleksandar Ilić je bio naš gost u Zagrebu, a ovakvo postupanje ide najviše na sramotu samog Barbira, a onda i nas koji to nismo mogli da sprečimo. I zato se još jednom najiskrenije izvinjavamo", napisali su oni u saopštenju.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)