U centru pažnje!

TIJANA BOŠKOVIĆ U KADRU, ALI SVI PRIČAJU O OSMEHU DRUGARICE! Lepotica iz Turske blistala na Evroligi! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Atraktivna turska odbojkašica privukla pažnju samo jednim osmehom ka kameri.

Izvor: Twitter/euroleague_time/printscreen

U 25. kolu Evrolige košarkaši Anadolu Efesa zabeležili su tek desetu pobedu u ovoj sezoni - na svom parketu savladali su Olimpiju iz Milana (79:73), na debiju novog trenera, hrvatskog stručnjaka i dugogodišnjeg pomoćnika Tomislava Mijatovića. Meč odigran u Istanbulu obeležile su i lepotice koje su sedele pored terena, a koje je kamerman primetio dok prate svoje kolege - reč je o odbojkašicama turskog Ezačibašija, Srpkinjama Tijani Bošković i Jovani Stevanović, kao i domaćoj igračici Hande Baladin, jednoj od najlepših sportistkinja sveta!

Upravo je ona privukla najviše pažnje i to dok je u prvom planu kamermanu bila najbolja odbojkašica na svetu. Činilo se da kamere pokušavaju da izazovu reakciju Tijane Bošković, ali se umesto nje nasmejala Hande Baladin, njena najbolja prijateljica u odbojkaškom svetu. Koliko su Tijana i Hande dobre govori i snimak na kojem Baladin na srpskom peva pesme Aleksandre Prijović, u društvu srpske odbojkašice. Taj osmeh direktno u kameru privukao je mnogo pažnje košarkaških navijača širom Evrope. Pogledajte kako izgleda Baladin:

Turci su na društvenim mrežama počeli da pišu o svojoj najlepšoj odbojkašici, a čitava košarkaška Evropa imala je prilike da upozna Hande i njene saigračice. Kao što smo već rekli, u prvom planu bila je pored nje Tijana Bošković, a kako se kadar udaljavao videli smo da su tu još i Kanađanka Aleksa Grej, odnosno reprezentativka Srbije Jovana Stevanović.

Devojke su očigledno donele sreću Efesu, ali i još malo popularnosti Evroligi, pošto se o njihovom pojavljivanju pored terena priča širom kontinenta. Pogledajte kako je izgledala scena iz hale, kada je Hande Baladin primetila da je kamera snima:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: