Moć!

ZVEZDA PREGAZILA PARTIZAN NA BANJICI! Surova dominacija crveno-belih devojaka u derbiju!

Autor Dušan Ninković

U tri seta, bez rezultatske neizvesnosti, Zvezda pobedila Partizan u derbiju.

Izvor: MN Press

Odbojkašice Crvene zvezde i Partizana odigrale su uvodni meč 19. kola Superlige, a crveno-bele devojke bile su ubedljive na banjici protiv najvećeg rivala. Zvezda je počistila sa terena gošće, koje su tek u jednom setu uspele malo ozbiljnije da priprete favorizovanom domaćinu - 3:0 (25:16, 25:18, 25:11).

Ubedljivo najefikasnija u pobedničkom timu bila je Poljakinja Jasek Malgoržata sa 18 osvojenih poena, pratila ju je reprezentativka Crne Gore Saška Đurović sa 10 poena, a iskusna Nikolina Lukić dodala je osam. U poraženom timu nijedna odbojkašica nije imala dvocifreni učinak, a najviše se istakla Isidora Rodić sa devet osvojenih poena. Pogledajte detalja sa "večitog derbija" odbojkašica:

Crvena zvezda je ubedljivom pobedom opravdala ulogu favorita protiv Partizana i nastavila borbu za što bolju poziciju pred plej-of u kojem će igrati osam od 12 timova koji se takmiče u elitnom rangu srpske odbojke. U doigravanju će biti mesta i za Partizan, ali najverovatnije tek sa sedme pozicije. Šesto mesto je predaleko za crno-bele devojke, dok će poziciju na kojoj se sada nalaze pokušati da odbrane od odbojkašica Omladinca. Ovako izgleda tabela Superlige za odbojkašice:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: