Uh

RAZVEO SE, A ONDA ZAVEO NAJVEĆU ZVEZDU "ONLI FANSA": Prodaje vrele fotke za milione, a sad je u zagrljaju boksera! FOTO

Autor Nikola Lalović

Rajan Garsija nije dugo čekao nakon razvoda, odmah je smuvao poznatu influenserku.

Izvor: Instagram/mikaelatesta

Doskorašnji nosilac WBC pojasa za šampiona sveta u lakoj kategoriji Amerikanac Rajan Garsija sada je u centru pažnje zbog svoje nove veze! Ovaj 25-godišnji bokser koji u karijeri ima samo jedan poraz nedavno se razveo, ali nije bio dugo bez partnerke. 

Australijaski mediji su izvestili da je Garsija sada u lubavi sa Mikalom Testom, jednom od najpoznatijih zvezda društvenih mreža u Australiji. Ona takođe ima 25 godina i dolazi iz Kvinslenda, a na "Onli Fantsu" navodno zarađuje preko 160.000 dolara mesečno! Dugo se borila sa instagramom i tiktokom koji su je stalno banovali zbog eksplicitnog sadržaja, a otkako je otvorila "Onli Fans" nalog počela je da zarađuje milione.

Pričala je o tome da je zbog "Onli Fansa" porodica prestala da ima kontakt sa njom, ali Rajanu Garsiji njene obnažene fotografije ne smetaju. Nedavno je otišla da poseti svog dečka u Americi, ali je vraćena sa aerodroma jer nešto nije bilo u redu sa njenom vizom. Oov je Mikala Testa:

Provela je 30 sati u prostoriji policije na aerodromu i o tome je detaljno pisala na društvenim mrežama. "Bila sam zaključana u policijskoj sobi na aerodromu preko 30 sati. Uzeli su mi telefon i poniđtili vizu. Samo su me deportovali nazad u Australiju i ne mogu da uđem u SAD", napisala je ona.

Što se Garsije tiče on je do januara bio u braku sa Andreom Selinom sa kojom ima ćerku Belu koja je napunila tri godine i novorođenog sina Henrija Lea.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Tagovi