Ostali sportovi

UZNEMIRUJUĆE - ISPLIVAO SNIMAK UDESA: Uleteo u punoj brzini među navijače, ubio četvoro na mestu!

Autor Nikola Lalović

Pojavio se i video užasnog udesa na jednom reliju u Mađarskoj.

Izvor: Youtube/ Szilli Tamás /Printscreen

Nakon tragičnih vesti da je na jednom reliju u Mađarskojpoginulo četvoro, a povređeno sedmoro ljudi nakon što se automobil jednog vozača zakucao među navijače koji su posmatrali trku pojavio se i video ovog tragičnog događaja. 

Na reliju "Estergrom-Nijerges" između mesta Labtlan i Bajot na Dunavu jedan od vozača je izgubio kontrolu nad vozilom, a kako se na snimku vidi on se u punoj brzini zakucao u gume koje su stajale na stazi i odleteo pravo ka nekolicini okjupljenih navijača pored staze.

Pre skretanja je vozač počeo da gubi kontrolu nad vozilom, a kada je trebalo da skrene on se umesto na stazi našao pravo među navijačima, Za sada su informacije iz Mađarske takve da je poginulo četvoro, a povređeno sedmoro ljudi, između ostalog i jedno dete. Pogledajte ovaj udes: 

Za sada nema zvanične potvde šta je prouzrokovalo tragediju, ali se vidi da je automobil proklizao. Na mesto nesreće je stiglo osam vozila hitne pomoći i čak četiri spasilačka helikoptera, a jednoj osobi se i dalje lekari bore za život tako da bi krajnjibilans žrtava mogao da bude i veći. Pogledajte još jednom ovaj udes: 

Udes u Mađarskoj
Izvor: Youtube/Szill Tamas

(MONDO, N.L,)

BONUS VIDEO: 

Tagovi