Ostali sportovi

TURSKA LEPOTICA IGRA UZ ALEKSANDRU PRIJOVIĆ! Zbog odbojkašice srpski hit trešti u Istanbulu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Prelepa Hande Baladin već nekoliko puta uhvaćena kako sluša ili peva stihove Aleksandre Prijović.

Izvor: Twitter/voleybolunsesi/printscreen

Odbojkašice Ezačibašija za koji nastupaju Tijana Bošković i Jovana Stevanović nisu uspele da savladaju Fenerbahče u drugom meču polufinalne seriju prvenstva Turske, a ovaj meč obeležila je i zanimljiva scena na zagrevanju. Dve srpske odbojkašice očigledno su u Tursku odnele našu muziku, pa tako turska reprezentativka Hande Baladin pred meč uživa uz pesme Aleksandre Prijović.

Hala Ezačibačija odjekivala je dok su se odbojkašice pripremale za meč, a snimak koji je postao hit na društvenim mrežama pokazuje kako jedna od najlepših sportistkinja Evrope igra i pevuši uz "A ja sam odlično" popularne srpske pevačice. O tome koliko Hande dobro zna reči verovatno bi više mogla da otkrije njena najbolja drugarica Tijana Bošković, a vi procenite kako joj se sviđa muzika:

Igračicama Ezačibašija Prija nije donela sreće - na svom terenu poražene su od Fenerbahčea za koji nastupa Bojana Drča, pa neće imati priliku da se protiv velikgo rivala Vakifbanka bore za šampionsku titulu u najjačem odbojkaškom prvenstvu na planeti. Možda je rešenje da Hande češće dolazi u Srbiju, kako bi naučila još neke stihove i bolje komunicirala sa srpskim odbojkašicama u timu.

Podsećamo da su se Tijana, Jovana i Hande zajedno našle na utakmici Evrolige, početkom februara kada su pratile meč Anadolu Efesa i Olimpije iz Milana. Tada je čitava košarkaška Evropa mogla da primeti prelep osmeh turske odbojkašice. Ovako izgleda Hande Baladin:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: