Ostali sportovi

ANGELINU NAPAO CEO STADION, A ONDA JE DONELA SRBIJI SREBRO: Svi su mogli da čuju psovke, pa da vide istoriju!

Autor Nikola Lalović

Angelina Topić je bila jako iznervirana ponašanjem publike u Rimu.

Izvor: Instagram/atlex_serbian_athletics

Naša fantastična Angelina Topićosvojila je srebro na Evropskom prvenstvu 2024. godine u Rimu pošto je iz trećeg puta preskočila 197 centimetara. Tako se ubacila između dve Ukrajinke, Jaroslave Mahučih i Irine Herasimenko i osvojila drugo mesto, a pre nego što je uspela da obezbedi veliki uspeh jako je bila ljuta zbog publike!

"Pa j*bem mu mater!" moglo je da se pročtia sa usana Angeline Topić pre nego što se zaletela da preskoči lestvicu. Publika je u tom trenutku bila jako glasna, a srpska atletičarka je bila besna. Nije bila zadovoljna jer je istakla da ne može ni sebe da čuje i da se koncentriše u takvoj atmosferi.

Kada su navijači na "Olimpiku" videli da se Angelina Topić buni zvižduci su postali još jači, ali srpska atletičarka se na to nije obazirala. Preskočila je 197 centimetara i napravila veliki rezultat pred Olimpijske igre. Pogledajte kako je to izgledalo: 

 Angelina je pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Minhenu uspela da bude bronzana, a tada je preskočila 193 centimetra. Sa 195 druga je bila Marija Vuković, a zlato je takođe uzela Jaroslava Mahučik. Sada će naša mlada šampionka prvi put u karijeri otići na Olimpijske igre, a tamo će konkurencija biti još veća. Ipak, ako opet bude skakala na 197 centimetara moći će da se nada najvećim dometima! 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: