Srbija ostala bez medalje na Olimpijskim igrama: Džudisti nisu uspeli, poraženi u repersažu!

Srpski tim borio se protiv Brazilaca i nije stigao do meča za bronzu.

Kurir/Dado Đilas
Uživo
12:31

Poraz Srbije u repersažu!

Džudo reprezentacija nije uspela da savlada Brazil u repersažu i sa Olimpijskih igara u Parizu naš tim se vraća bez osvojene medalje. Najveće šanse imali smo u pojedinačnoj konkurenciji, gde su Strahinja Bunčić i Milica Žabić poraženi u mečevima za bronzanu medalju.

12:30

Poraz Nikolić!

Srbija je poražena od Brazila u repersažu i džudisti koji su nas predstavljali na Olimpijskim igrama vraćju se iz Pariza bez osvojene medalje. Ipak, ovo je bio istorijski nastup našeg tima. Srbiju su predstavljali Milica Nikolić, Marica Perišić, Milica Žabić, Strahinja Bunčić, Nemanja Majdov i Aleksandar Kukolj.

12:27

Poraz Kukolja!

Brazil ima ogromnu prednost (3:1) i blizu je prolaska u borbu za bronu. I Kukolj je izgubio odlukom sudija, nakon tri kazne.

12:16

Pobeda Žabić!

Nestvarno šta radi Milica Žabić tokom Olimpijskih igara! Protiv favorizovane protivnice upisala je pobedu iponom nakon samo 23 sekunde meča. Neverovatan rezultat srpske džudistkinje, a sada smo smanjili na 2:1 i ponovo smo u igri.

12:15

Poraz Majdova!

Treća kazna za Nemanju Majdova, koji je još jednom poražen odlukom sudija. Brazilci sada imaju dve pobede i na pola su puta do eliminacije Srbije sa Olimpijskih igara.

12:05

Poraz Perišić!

Srpska predstavnica Marica Perišić nije uspela da donese prvi bod našoj reprezentaciji. Sasvim očekivano, ona se bori u kategoriji sa ženama koje su čak 12 ili 13 kilograma teže od nje.

11:50

Repersaž!

Nakon pobede protiv Holandije i poraza od japana, džudo reprezentacija Srbije boriće se protiv Brazila! Pobeda u ovom meču repersaža donela bi srpskom timu priliku da se bori i za bronzanu medalju u Parizu.