Dagestanac prozvao Rakića, konačno se oglasio i Srbin! Hladne glave objasnio razloge poraza

Aleksandar Rakić se oglasio nakon poraza od Magomeda Ankalajeva.

YouTube/MMA Junkie

Srpski MMA borac Aleksandar Rakić doživeo je poraz od Magomeda Ankalajeva na priredbi UFC 308 u Abu Dabiju nakon što se sasvim solidno borio protiv fantastičnog Rusa. Sudije su pak presudile jednoglasno u korist Dagestanca (30:29 sva trojica) što je razljutilo "Raketinog" trenera, a sve do skoro ni sam srpski borac se nije oglašavao.

Sada je prekinuo ćutanje i na Instagramu dao svoje prve utiske o porazu: "Ponosan sam na podršku moje države, i mojih dragih ljudi! Prošle noći, imao sam takmičarski meč sa najboljim na svetu, i ponosan sam na svoje izdanje. Odluka je mogla otići i u drugom smeru. Hvala mojoj porodici, prijateljima i timu. Odmoriću se nekoliko dana, a onda se vraćam na posao", napisao je Rakić na svom Instagramu.

Podsetimo, Rakić je dobro počeo borbu, čini se da je bio bolji u prvoj rundi, ali je već u drugoj počeo da "pada". Videlo se da je Dagestanac u boljoj formi, da može duže da izdrži udarce, pa je tako kontinuirano mučio Rakića u poslednje dve runde i utisak je zasluženo došao do trijumfa.

Nakon borbe "prozvao" je srpskog borca, inače iz Beča, da je bežao od njega po oktagonu, na šta mu Rakić nije ni odgovarao. Prosto, takve stvari su sasvim normalne u MMA, čak i poželjne.

S druge strane, Rakić nije previše komentarisao ni stav svog trenera da je "pokraden" u oktagonu i mirno je prihvatio poraz.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jeziva ispovest MMA borca Marka Bojkovića  Kurir televizija