Novaka Đokovića deportuju iz Australije - ministar za imigracije, Aleks Houk, oglasio se i potvrdio da mu je poništio vizu!

"Danas sam iskoristio svoju moć da poništim vizu gospodina Novaka Đokovića, na osnovu zdravstvenih razloga ali i činjenice da je to bilo u javnom interesu. Odluku sam doneo posle pažljivog razmatranja dokumentacije koju su dostavili Ministarstvo unutrašnjih poslova, granična policija i gospodin Đoković. Vlada premijera Morisona čvrsto je posvećena zaštiti granica Australije, posebno u svetlu pandemije. Hvala zaposlenima u Ministarstvu i graničnoj policiji koji svakog dana rade u najboljem interesu naše zemlje u operativnim uslovima koji su sve izazovniji", napisao je on.

Aleks Houk (5).jpg
Screenshot / Youtube / ABC News (Australia) 

Ali, nije sve gotovo, Novak i dalje može da igra?! Detaljnije čitajte u našem blogu uživo: 

Sve o slučaju Đokovića u Australiji!

Ko je čovek koji je odlučio o Novakovoj vizi? Biografija ministra za imigracije Aleksa Houka je više nego interesantna. U međuvremenu, čekamo da Novakov tim uloži žalbu na ovu odluku, a najverovatnije i da se oglasi i iznese svoje mišljenje. Novak je u petak, inače, iznenada skinut sa spiska treninga za AO.

Profimedia Novak Djokovic, trening u Australiji

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.

(MONDO)