Rolan Garos je nedavno počeo. Drugi grend slem sezone se održava u Parizu i polako se prva nedelja bliži kraju. Favoriti, uglavnom, opravdavaju očekivanja, mada ima i onih koji su ranije završili takmičenje.

Jedan od njih bio je Aslan Karacev koji je izgubio od malo poznatog argentinskog igrača Kamila Uga Karabelje sa 3:2 u setovima. Posle najveće pobede u karijeri mladi Argentinac je imao nezgodu. Onesvestio se u svojoj hotelskoj sobi i trener ga je našao kako leži na podu u lokvi krvi.

Momak rođen 1999. godine se ne seća detalja. Ne zna šta mu se dogodilo posle meča protiv ruskog igrača.

"Stvarno se ne sećam ničega, ne znam kako sam se onesvestio. Pamtim samo da me je trener podigao i da mi je lice bilo puno krvi. Video sam tragove udarca na ramenu i na zidu, tako da pretpostavljam da sam u padu ramenom udario u zid i da sam glavom zatim udario u pod. Trenirao sam samo sat vremena sa Fonjinijem pre narednog meča, jer me je bolela glava. Pio sam tablete protiv bolova, ali se nisam osećao dobro na terenu", rekao je KarabeljI posle duela sa Feliksom Ože-Alijasimom.

Kanađanin ga je rutinski savladao i zakazao meč sa Filipom Krajinovićem, ali je posle tog duela glavna tema bio Argentinac koji je na meč došao sa ožiljkom na licu.