Novak Đoković je protekle sedmice u Tel Avivu imao dosta zanimljivih aktivnosti. Osvojio je novu, 89. ATP titulu u karijeri, ali je tokom sedmice imao i susret sa poznatim "čitačem misli" Liorom Sučardom. I dok se javnosti već pojavio jedan snimak na kojem je Novak u neverici pred njegovim trikovima, tu nije bio kraj.

Đoković je u međuvremenu poveo sa sobom Marina Čilića na put u Nur-Sultan (Astanu) na naredni turnir na kojem učestvuju ove sedmice. Ali imao je srpski teniser još jedan zanimljiv susret sa Sučardovim trikovima zbog kojih je i opsovao!

Đokovića smo već videli šokiranog nakon što je Sučard otkrio tačno ime osobe na koju je Novak pomislio, a sada se na društvenim mrežama pojavio još jedan snimak. Na njemu je Đoković morao nešto da računa na telefonu, da bi na klikom na znak jednakosti, kalkulator pokazao broj 710.104.

Isprva je Novak bio zbunjen i odgovarao je Lioru da mu taj broj ne znači mnogo. Ali kada je Sučard pokazao ceduljicu na kojoj piše taj isti broj, Novak je počeo da obraća više pažnje. Ali pravi trik bio je u tome što je Sučard na papiru pomenuti broj napisao tako da on ispisuje "NOVAK" kada se okrene naopako. A to je potpuno dotuklo Đokovića.

"Neeeee, je**te", rekao je Novak pa se uhvatio za usta shvativši da je opsovao. "Ovo je ludo, je l' ovo stvarno? Da li se šališ sa mnom", pričao je Đoković. Pogledajte kako je to izgledalo: