Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović već duže vreme živi na Majorci sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i dvoje dece i odatle se sprema da prati Svetsko prvenstvo u fudbalu. U njenoj kući biće podeljeni na dva tabora; jedan će navijati za reprezentaciju Srbije, a drugi za reprezentaciju Nemačke, koje po sadašnjim procenama ne mogu da se sretnu najmanje do četvrtfinala... Ako do toga dođe, već sada znamo da "Švajni" nije preterani optimista.

Ana Ivanović je u razgovoru za "K1" televiziju ispričala da se njen suprug, inače bivši reprezentativac Nemačke i šampion sveta iz 2014. godine, i te kako plaši susreta sa Srbijom.

"Iskreno, moram da priznam da već godinu dana priča kako imamo dobar tim ove godine i malo nas se plaši (smeh). I dalje je u Bastijan u sportu, komentariše sve i misli da imamo šanse da odemo daleko na Svetskom prvenstvu, a znam da se tome i mi nadamo", kazala je Ana Ivanović i pokazala da "drži fige" našoj reprezentaciji koja će se u grupnoj fazi Svetskog prvenstva takmičiti još sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Podsetimo, po mnogim prognozama Srbija bi mogla da bude jedno od iznenađenja turnira, što je recimo predikcija i Rikarda Kake, dok s druge strane ima i mišljenja da zbog teške grupe - nećemo proći u narednu rundu takmičenja.

Profimedia/BENE Ana Ivanović sa porodicom u Veneciji