Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković stigao je u Pariz uz malo kašnjenje - ipak je imao vremena da u društvu Rite Ore odgleda finale Svetskog prvenstva u ragbiju, ali sada je vreme za tenis! Pred srpskim sportitom je veoma važan turnir u Parizu na kojem će se boriti za bodove koji mogu da mu obezbede prvo mesto na ATP listi na kraju sezone, a samim tim i prebacivanje 400 nedelja na vrhu liste. Za taj turnir, neobično, Novak se pripremao u društvu Karlosa Alkaraza.

Najtalentovaniji teniser na svetu bio je društvo Novaku Đokoviću tokom treninga, iako su njih dvojica najveći rivali u ovom trenutku. Španac je jedini igrač koji je ove sezone uspeo da pobedi Novaka na grend slem turnirima, a u bliskoj prošlosti je uspevao i da ga skine sa prvog mesta na listi. Ipak, to ne utiče na Đokovića.

Novak Đoković je pre svega veliki sportista, pa između njega i nove generacije tenisera nema zle krvi. Sa svim od njih spreman je da popriča i podeli im savete o karijeri, što su brojni igrači otkrivali u razgovorima sa novinarima prethodnih godina. Među onima koji mogu da uče od najboljeg je i Karlos Alkaraz, iako je on već sada na veoma visokom nivou. Pogledajte njihov susret.

Podsećamo, Novak Đoković će igrati masters u Parizu, zatim Završni masters u Torinu gde će osmorica najboljih na svetu voditi veliku borbu za trofej. Za mnoge će sezona tada biti završena, ali Novak ima obaveze i u Dejvis kupu, gde će Srbiju predvoditi u četvrtfinalnom okršaju protiv Velike Britanije u Malagi.

BONUS VIDEO:

Novak Djoković izjava Novak Djokovic PR tim