Novak Đoković se sada i zvanično rastao sa Markom Panikijem! Iskusni Italijan koji mu je dugo godina bio glavni čovek u stručnom štabu za fizičku spremu više neće raditi sa najboljim teniserom svih vremena. Nakon što se rastao sa prvim trenerom Goranom Ivaniševićem očigledno je Đoković rešio da promeni kompletan tim. 

Sada je ostavio emotivnu poruku vezanu za odlazak Marka Panikija iz njegovog tima i postavio je uz to nekoliko njihovih zajedničkih fotografija. 

"Veliki Marko, kakve su ovo bile sjajne godine saradnje koje smo imali! Dostigli smo sam vrh, uzimali titule, obarali rekorde. Ali najviše od svega sam uživao u našim "običnim" danima treninga u teretani i van nje. Nebrojenim satima "karciofinija", smehu koji me je terao da se ekstremno motivišem i spremim za uspeh. Hvala ti Romanistu (kako te Goran zove) za svu energiju, trud i vreme koji si investirao u to da mene načiniš najboljih mogućim teniserom i osobom. Mnogo te volim i vidimo se uskoro u Rimu: Forca!", napisao je Novak u svom obraćanju. 

Novak će nastaviti da se sprema sa nekoliko ljudi od povrenja za povratak na teren u Rimu, a zatim i za Rolan Garos i mečeve u Parizu na šljaci. Već smo videli kako je trenirao u Beogradu i to upravo na svojoj fizičoj spremi. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

PRIZOR KOJI JE RASPAMETIO BEOGRAĐANE! Novak brusi formu za Rolan Garos Srdjan Popović