Novak Đoković se vratio u Beograd i odmah je otišao u Urgentni centar! Kako javlja "Informer" najbolji teniser ikada je tajno primljen kako bi snimio glavu i utvrdio kakve je povrede zadobio na turniru u Rimu. Navodno je viđen oko 10 časova izjutra kako ulazi u Urgentni centar.

Najbolji teniser ikada je u Rimu bio slobodan u prvom kolu, da bi u drugom rutinski savladao nervoznog Francuza Korentana Mutea. Zatim je izgubio meč od Čileanca Alehandra Tabila, a pre tog meča je doživeo povredu glave kada je jednom navijaču sa tribina flašica za vodu prava direktno Novaku na glavu.

Iako je u prvi mah delovalo da nema razloga za brigu oglasili su se i stručnjaci i objasnili da bi ova povreda mogla da ima ozbiljne posledice na Novaka, a sada je Đoković otišao da dodatno proveri svoje stanje. Pogledajte kako je izgledao trenutak kada je Novak udaren: 

X/Martinho/Screenshot Novak pogođen flašicom u Rimu

Posle svega se oglasio i Novak i istakao da je dobro, a videli smo da je u Rimui bio spreman na šalu pa se pojavio na sledećem treningu posle povrede sa kacigom. Ipak, kako je Rolan Garos jako blizu on ne želi ništa da rizikuje i otišao je po još jedno stručno mišljenje. 

(MONDO, Informer, N.L.)

BONUS VIDEO:

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup Kurir