Aleksander Zverev uspeo je posle dva i po sata igre i drame u taj-brejku da izbaci Kamerona Norija i da prođe u osminu finala Vimbldona. Zabrinuo je Nemac sve kada se okliznuo i tražio pomoć lekara zbog bola u kolenu, ali je uspeo da završi meč, upiše pobedu i da nastavi takmičenje na londonskoj travi.

Po završetku tog susreta dao je intervju na terenu i napravio je pravi šou. Čim je video da je u publici čuveni španski trener Pep Gvardiola. "Velika je čast igrati na Centralnom terenu pred kraljevskom ložom. Mnogo legendi, tu je Pep Gvardiola. Čim sam ga video, bio sam nervozan nekoliko gemova. Hvala ti što si došao, čast mi je što si tu", rekao je Zverev.

Na kratko je zastao, pa se okrenuo ka Špancu. "Još jedna stvar. Bajern Minhenu je potreban trener čoveče. Ako se umoriš od fudbala, možeš da dođeš i da mi budeš trener na teniskom terenu kada god želiš", poručio mu je Zverev.

Kamera je u fokus stavila odmah trenera Mančester sitija koji je podigao prst na dole i signalizirao rukama u stilu "to je gotovo", tako da je na neki način prihvatio da mu bude trener. Šalu na stranu, Gvardiola je jedan od najboljih trenera u istoriji, šta mislite, da li bi se snašao i u tenisu?

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Arena Sport Pep Gvardiola incident