Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković uspeo je da savlada australijskog igrača Alekseja Popirina nakon četiri seta velike borbe u trećem kolu Vimbldona. Srpski as je izgubio prvi set, ali zatim pokazao zbog čega je najveći ikada, pa je preokretom još jednom stigao do druge nedelje najprestižnijeg turnira na planete.

Iako je Novakov meč trajao preko tri sata, čini se da njegovom nasledniku Stefanu nimalo nije bilo dosadno. Tatin sparing partner na pojedinim treninzima u Londonu ostao je do kraja susreta da isprati još jednu veliku pobedu, a njegov potez sa samog kraja meča postao je hit na društvenim mrežama. Kada je Novak Đoković smeč udarcem osvojio poen u taj-brejku četvrtog seta i približio se pobedi, Stefan je u loži odglumio taj potez i pokupio simpatije navijača.

Kamerman je brzo reagovao, pa se nakon kadra Novaka koji proslavlja poen ekspresno premestio u loži, gde su pored Stefana bile i Jelena i Tara. Supruga najboljeg srpskog sportiste u tim trenucima je aplaudirala zbog poena kojim je potvrđen mini brejk, a Stefan je svima pokazao kako treba da se smečuje. Pogledajte taj detalj:

Oni koji detaljnije prate tenis, ali i porodičan život Noivaka Đokovića, znaju da je stefan veliki zaljubljenik u sport koji je proslavio njegovog oca. Često je na turnirima, gleda najvažnije mečeve u svetu tenisa i povremeno pomaže u pripremi pred Novakove najveće izazove. Tako je bilo i pre nekoliko dana u Londonu, kada se našao na Novakovom treningu.

(MONDO)

BONUS VIDEO:

MONDO Novak Đoković peva Marš na Drinu