Slušaj vest

Endi Marej imao je zanimljivu objavu na društvenim mrežama u kojoj je, između ostalog, Novaka Đokovića nazvao "rivalom, prijateljem i ljubavnikom". Naravno, bila je to šala u njegovom stilu pošto ima takav smisao za humor. Nije dugo čekao na odgovor od srpskog asa. Javio se i Nole nekoliko sati kasnije.

U svojoj objavi na Instagramu Đoković je namerno izbegao baš jedan detalj. Pogodite koji... "Endi, uživao sam u takmičenju sa tobom, igranju dublova i deljenju nekih sjajnih uspomena kao prijatelji. Moraću da 'preskočim' deo o ljubavnicima. Nadam se da to razumeš", počeo je Đoković.

Zatim je nastavio da priča o superlativima o Škotu. "Imao si sjajnu karijeru. Legendarnu. Hvala ti što si inspirisao nas igrače i mnoge druge ljude širom sveta", zaključio je Đoković.

ADAM VAUGHAN/EPA Endi Marej poslednji meč

Marej je pred start Vimbldona imao operaciju i nije uspeo da se oporavi na vreme da zaigra u singlu, već je igrao u dublu sa bratom Džejmijem. Imao je dirljiv oproštaj na kom je bio i Novak Đoković. Nije uspeo da se oporavi i spremi dovoljno za singl na Olimpijskim igrama, već će igrati u dublu i biće to njegov poslednji turnir u karijeri.

BONUS VIDEO:

RTS/Printscreen Novak Đoković se krsti pred početak Olimpijskih igara