Slušaj vest

Upozoravao je Novak Đoković na loše odluke organizatora na Olimpijskim igrama, javno se žalio zbog žreba i igranja dubl igrača u singlu. Uzalud je izgleda opominjao, pošto su ljudi zaduženi za tenis u Parizu nastavili da donose sulude odluke. Jedna od njih skupo će koštati Tejlora Frica.

Američki košarkaš moraće da igra tri meča u jednom danu. Dva na terenu broj 14 i jedan na terenu "Simon Matje" unutar kompleksa Rolan Garosa. Prema rasporedu deluje zaista nemoguće da će tri puta izaći na teren, veća je verovatnoća da će bar jedan morati da preda, pošto sve ovo deluje nehumano.

Fric prvo u 13 časova igra protiv Lorenca Musetija (Italija) koji takođe ima problem sa svežinom pošto je u nedelju izgubio u finalu turnira u Umagu (Hrvatska), pa je došao u Pariz. Posle toga Tejlor igra u tandemu sa sunarodnikom Tomijem Polom protiv Holanđana Robina Hasea i Žana-Žulijena Rojera.

Kurir/Dado Đilas Novak Đoković Olimpijske igre 2024

Kada se završi i dubl, moraće na teren u miks dublu. Tamo će sa Koko Gof igrati protiv Kanađana Feliksa Ože-Alijasima i Gabrijele Dabrovski. Dok se čeka njegova odluka, pogledajte i kako izgleda njegova devojka Moran Ridl:

Eurosport 1/printscreen Morgan Ridl

BONUS VIDEO:

Eurosport Novak odgovorio publici u Parizu