Slušaj vest

Srpski teniser Novak Đoković bori se protiv Dominika Kepfera za četvrtfinale turnira na Olimpijskim igrama, a uprkos dobrom startu kada je napravio odmah brejk, rival mu je odgovorio na isti način. Zbog toga se Nole posebno iznervirao na pauzi između petog i šestog gema (pri rezultatu 3:2 za njega), pa se moglo čuti i da je opsovao.

"Pazi, pazi... U pi**u materinu!", vikao je Novak Đoković ka svom timu, odmahujući glavom, očigledno nezadovoljan nekim propustom koji su napravili i nisu ga na vreme obavestili. Pogledajte kako je to izgledalo:


Nakon toga, Đoković je imao raspravu sa sutkinjom Alison Hjuz, pošto je napravila propust u poenu pre toga. Đoković je kasno video trag loptice i tada je shvatio da ga je sutkinja oštetila, posle čega je ušao u kraću prepirku sa njom. Jednostavno, više ništa nije moglo da se vrati i zato je odustao i otišao da servira.

Interesantno je da je u pitanju sutkinja koja je prethodno izazvala revolt Hurberta Hurkača na Rolan Garosu kada je Poljak čak pitao svog rivala Grigora Dimitrova da li želi da pozovu organizatore da je zamene. To se naravno nije desilo.

Pogledajte i fotografije sa meča Đokovića i Kepfera:

Dado Đilas/Kurir Novak Djoković, Dominik Kepfer

BONUS VIDEO:

RTS Rafael Nadal čestita Novaku Đokoviću