Slušaj vest

Novak Đoković ide ka medalji na Olimpijskim igrama, prošao je u četvrtfinale i tamo ga čeka okršaj sa Stefanosom Cicipasom. Dobio je Grka u 11 od dosadašnjih 13 mečeva i pokušaće da nastavi niz nepobedivosti. Posle pobede protiv Dominika Kepfera pričao je sa novinarima.

Jedno od pitanja koje je dobio bilo je u vezi Olimpijskog sela i toga što ne provodi vreme sa ostalima tamo. "Ni na poslednja dva učešća na Olimpijskim igrama nisam ostajao, posetio sam ga, mada sam tada to činio češće, više nego ove godine. Bio sam u utorak, jednom, zato što sam hteo da imam svoju rutinu i da se fokusiram se na svoju igru i na oporavak. Sada, na kraju svakog dana imam mečeve, previše bi bilo da se stalno krećem, iako je to verovatno najbolje iskustvo za svakog sportistu da bude u Olimpijskom selu", rekao je Novak.

Potom je detaljnije pričao o poseti Olimpijskom selu. "Bila je kratka, nisam trošio puno vremena i energije, jer sam znao da igram prvi meč danas. Napuniš se energijom tamo i treba otići, bar u mom slučaju. Bilo je sjajno. Lepo je bilo videti ljude koje znam, kojI su deo tima. Sreo sam Gagu Radovanovića, pričao sa mnogim sportistima i nadam se da će iz te moje posete i oni izvući lepe i pozitivne stvari i da će ih inspirisati da igraju najbolje što znaju. Mene je inspirisalo da budem tamo, da delimo iskustva, bodrimo jedni druge i to je ono što je u duhu Olimpijskih igara", zaključio je Novak Đoković.

Kurir/Dado Djilas Novak Djoković, Dominik Kepfer

Ovako je izgledala kratka poseta:

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković vadi krstić iz majice na Olimpijskim igrama