Slušaj vest

Krajem prvog seta polufinalnog meča Olimpijskih igara između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija došlo je do vrlo neprijatne scene. Policija je morala da reaguje i izbacila je jednog navijača u srpskom dresu sa tribina, pošto njegovo ponašanje nije bilo u skladu sa fer-plejom.

Kako prenosi "Kurir", sve se odigralo kod Novakove lože kada je jedan navijač prišao Miljanu Amanoviću i ušao u raspravu sa njim. Naravno, fizioterapeut Novaka Đokovića nije imao nikakvog razloga da se raspravlja sa spornim navijačem i brzo je stigla reakcija obezbeđenja, tako da je navijač odmah odstranjen sa tribina. Nije to poremetilo Đokovića koji je prvi set na kraju dobio 6:4, dok je potom došlo do male nervoze.

Nervirao se Đoković na početku drugog seta zbog vetra, svog tima, ali i sudije sa kojim je ušao u raspravu nakon što je dobio dve opomene, ali nije ga to poremetilo jer je na kraju ušao u finale Olimpijskih igara gde će igrati protiv Karlosa Alkaraza.

Kurir/Dado Đilas Pariz 2024

Finale je na programu u nedelju, najverovatnije oko 13.30 ili 14 časova, čeka se još zvanična potvrda organizatora iz Pariza.

Pogledajte najbolje fotografije sa meča Novaka Đokovića i Lorenca Musetija:

Kurir/Dado Đilas Novak Đoković Lorenco Museti

BONUS VIDEO:

RTS Novak Đoković viče na vetar

(Kurir/MONDO/Milutin Vujičić)