Slušaj vest

Novak Đoković protiv Karlosa Alkaraza igra za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, a uz sebe ima snažnu podršku. Osim trenera Viktora Troickog i Borisa Bošnjakovića, kao i fizoterapeuta Miljana Amanovića i Fila Gebharda-Griča, Đokovića podržava i njegova porodica.

Supruga Jelena Đoković je stigla sa sinom Stefanom i kćerkom Tarom, a upravo je najmlađi član porodice Đoković privukao posebnu pažnju. Tara je spremila poseban transparent za svog oca koji je oduševio i raznežio apsolutno sve na tribinama, naravno kao i one koji kraj "malih ekrana" gledaju finale. Na transparentu piše: "Tata je najbolji!", a jasno je da je sama sve nacrtala pošto je Đoković više puta pričao kako se interesuje za crtanje, umetnost uopšte.

Pogledajte kako je izgledala podrška porodice na početku meča protiv Karlosa Alkaraza, što je sigurno primetio i Nole pošto se prekrstio po izlasku na teren "Šatrijea":

Kurir/Dado Đilas Novak Djoković

U loži je prisutan i bivši srpski teniser Janko Tipsarević, dok Noleta bodre i svekar i svekrva, roditelji Jelene Đoković koji su gotovo čitav turnir u Parizu. Dodajmo i to da je veliki broj poznatih ličnosti primećen na tribinama, a među njima je i čuvena glumica Šeroun Stoun.

Pogledajte i fotografije sa meča Đokovića i Alkaraza koji je danas privukao najveću pažnju na Olimpijskim igrama:

Kurir/Dado Đilas Đoković – Alkaraz finale Olimpijskih igara 2024

BONUS VIDEO:

Kurir/Dado Đilas Atmosfera pred meč